Dokter Frank Campaert

MESOTHERAPIE


Indicatie:

éclat de jour, glow effect. Verbeterd de hydratatie en werkt verstevigend. Interessante zones: gelaat, hals, decolleté, handen met tekenen van huidverslapping.

 

Hoe werkt het:

Bij mesotherapie gaan we een serum met een mesogun geautomatiseerd door middel van kleine microdruppels in de huid injecteren, om zo bepaalde ingrediënten dieper in de huid te krijgen. De producten die hiervoor gebruikt worden zijn specifiek samengestelde serums om de huidkwaliteit te verbeteren, Zij bevatten oa. vitamine, antioxidanten, hyaluronzuur, … Ook uw PRP serum kan via deze techniek in de huid geprikt worden. De keuze van het gebruikte serum wordt bepaald door de arts naargelang de indicatie.

 

Behandeling & Hersteltijd:

Sommige zullen de injecties nauwelijks voelen, anderen ervaren deze als venijnige prikjes. Lokaal kan een verdovende crème desgewenst een uur voordien aangebracht worden ter comfort.  Roodheid en lichte zwelling trekt weg de dag zelf. De  kleine prikplaatsen zijn meestal daags nadien niet meer zichtbaar.  Sporadisch kunnen kleine haematomen ( blauw plekjes) voorkomen en welke makkelijk gecamoufleerd worden.

 

Effect & protocol:  

Resultaat is onmiddellijk zichtbaar “ éclat de jour “ effect. Eerste maal wordt aangeraden 2 sessie te doen met 2 maanden interval. Nadien  als onderhoud wordt aanbevolen dit minimum 1 x per jaar te herhalen om een nieuwe boost te geven. 

Kan en wordt vaak gecombineerd met andere CIT behandelingen, vb. microneedling in éénzelfde sessie om het resultaat te maximaliseren.

Zon( UV-) blootstelling voor en na behandeling dient gerespecteerd te worden.